Κίνα Φορέας ναυσιπλοΐας DVD ΠΣΤ αυτοκινήτων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Carol

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-755-23061936

WhatsApp : +8613510039066

Free call
ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 

Σύστημα πολυμέσων αυτοκινήτων

- Καλή ποιότητα - ανταγωνιστική τιμή - γρήγορη παράδοση

  • ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 
  • ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες: ISUDAR Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

ISUDAR καθιερώθηκε το 2013, τοποθετημένος σε Bao'an disctrict, εδώ κοντά ο διεθνής αερολιμένας. είμαστε ειδικευμένοι στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση των ακουστικών & τηλεοπτικών προϊόντων αυτοκινήτων. iSudar έχει τη τοπ τεχνολογία, περιεκτική γραμμή παραγωγής και η εμπορική ομάδα, αφιερώνει σε νέο άλλα ψηφιακά προϊόντα.

 

ISUDAR είναι δεσμευμένο στην ανάπτυξη των stragegic συνεργασιών με τους πελάτες και σας δίνει την ανησυχία-ελεύθερη υπηρεσία. Επιμένοντας ο ελκυστικότερος στην τιμή και τη σταθερή ποιότητα για να κερδίσει την αγορά, το προϊόν μας εξ:άγω στην Ευρώπη, Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, νοτιοανατολικό Aisa, η Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής.

 

Για να αποφύγουμε taxs για την αγορά της Ευρώπης και της Ρωσίας, έχουμε τη συνολική 3pcs oversea αποθήκη εμπορευμάτων οργάνωσης, seperatly στη Γερμανία, Ισπανία, Μόσχα.

 

Για την προώθηση μάρκετινγκ, κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να παρευρεθούμε 3 ή 4 φορές στην έκθεση για να παρουσιάσουμε νεώτερα προϊόντα, σημαντικά να κρατήσουν την επαφή με τους παλαιούς πελάτες και να αναπτύξουν τους νέους πελάτες.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να γίνουμε ένας από τους αξιόπιστους προμηθευτές σας, να καθιερώσουμε το μακροπρόθεσμο σταθερό και αμοιβαία ευεργετικό commerical relationshio με σας στο μέλλον!!

 

 

 

 

Κίνα ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD  Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

iSudar Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2013, το οποίο έχει 120 μέλη τώρα. Είμαστε ένας από τους κατασκευαστές συστημάτων πολυμέσων αυτοκινήτων στην Κίνα. Είναι ένα εργοστάσιο αναπτυσσόμενος και που πωλεί κυρίως που ειδικεύεται, την ακουστική & τηλεοπτική, αυτοκινήτων ναυσιπλοΐα αυτοκινήτων (ΠΣΤ), αυτοκίνητος χώρος στάθμευσης sytem και ακριβές υλικό.

 

η iSudar Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ έχει έναν τομέα περισσότερων από 2000 τετραγωνικών μέτρων, μεταξύ των οποίων υπάρχουν εμπειρογνώμονες Ε&Α 20%, και τεχνικό προσωπικό 60%. Διοργανώνουμε το κέντρο Ε&Α, το ακριβές φορμάροντας κέντρο, το εργαστήριο παραγωγής SMT, το εργαστήριο συνελεύσεων των ηλεκτρονικών προϊόντων, το ακριβές intrument παράγοντας το εργαστήριο, τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων και το λογιστικό κέντρο, κέντρο υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Υπηρεσία

1. Oversea αποθήκη εμπορευμάτων

 

Εμείς συνολική 3pcs αποθήκη εμπορευμάτων οργάνωσης, που διανέμεται στη Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία. Για το λιανικό και bluk πελάτη διαταγής, είναι adavantage που αποφεύγουν taxs και γρήγορη παράδοση.

 

2. Διαθεσιμότητα & πολιτική δειγμάτων

 

Παρέχουμε το δείγμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Το δείγμα πρέπει να πληρωθεί εκ των προτέρων, αλλά το κόστος μπορεί να αφαιρεθεί όταν υπάρχει μαζική διαταγή. Όλα τα δείγματα θα αποσταλούν μέσω της σαφούς υπηρεσίας.

 

3. Εγγυήσεις/εξουσιοδοτήσεις/όροι

 

1) Υποστήριξη ανταλλακτικών για μετά από τις πωλήσεις.
2) Οι διαταγές cOem είναι κατάλληλες για μια πίστωση ανταλλακτικών 1%.
3) Η εκτεταμένη εξουσιοδότηση ή κανένας όρος εξουσιοδότησης δεν είναι διαθέσιμη. Παρακαλώ συμβουλευθείτε τον πωλητή σας.

 

4. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

 

Είμαστε δεσμευμένη ομάδα των ενθουσιωδών αυτοκινήτων που στρέφονται στην καινοτομία προϊόντων και παράδοση της εξαιρετικής αξίας. Το κορυφαίοι ερευνητικό κέντρο βιομηχανίας, οι μηχανικοί συνεργατών και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι εμπαθείς για την παράδοση μιας δυναμικής εμπειρίας ψυχαγωγίας και την ανάπτυξη των μακροπρόθεσμων σχέσεων πελατών που χτίζονται.

Η ομάδα μας

iSudar έχει το κύριο τμήμα 3, είναι τμήμα Ε&Α, τμήμα πώλησης και τμήμα μεταπώλησης.

Το όλο προσωπικό μας είναι πολύ επαγγελματικό, αποτελεσματικό και εργατικό.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας